⚕️ -50% op de M line Medic Motion matrassen - Goed voor rugklachten ⚕️

Jouw slaap is belangrijk voor ons!

Slaapexperts

We hebben één doel:

Jou beter helpen slapen.

Om dit doel te bereiken, werken we samen met een team van internationale slaapdeskundigen.

Ze geven ons regelmatig advies en organiseren trainingen om onze kennis te vergroten. Ook helpen ze bij het testen van slaapproducten en geven ze uitgebreide feedback op onze artikelen.

Zo kunnen we garanderen dat we jou voorzien de beste informatie over slaap en slaapproducten.

Op deze pagina lees je meer over de slaapexperts waar wij mee samenwerken.

Onze Slaapexperts
Onze slaapexperts

Maak kennis met onze slaapdeskundigen

We stellen onze slaapexperts graag aan je voor.

Walter Braun

Matrasexpert

Walter Braun is een expert op het gebied van matrassen en ergonomie.

Hij komt oorspronkelijk uit München, waar hij decennialang zijn eigen matraswinkel heeft gehad. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het adviseren van de beste slaapproducten voor elk type slaper.

Walter is daarnaast trainer op het gebied van ligergonomie en leidt matrasadviseurs en verkopers op. Ook biedt hij ook bijscholing aan voor artsen en fysiotherapeuten.

Walter is ervan overtuigd dat een gezonde slaap het allerbelangrijkste is voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Het hebben van de juiste slaapproducten, afgestemd op jouw lichaam - denk aan een matras, een lattenbodem, het kussen en de deken - zijn hierbij van groot belang.

Door zijn werk met artsen weet hij dat veel pijnen en kwalen te maken hebben met een onjuiste slaaphouding. De truc is om de perfecte combinatie van matras en bed (en alles wat hierbij hoort) te vinden om zo de ideale slaapomstandigheden te creëren.

Caroline Rolland

Fysiotherapeut

Björn Steinbrink is een gecertificeerd slaaptrainer en -coach.

Hij woont en Duitsland en werkt vooral samen met atleten. Hij leert ze meer over gezonde slaapgewoontes en hoe deze hun (sport)resultaten positief kunnen beïnvloeden.

Samen met Dr. Michal T. Coll Barroso heeft hij het platform Fit For Sleep opgericht.

In deze online cursus kunnen mensen meer leren over slaap en ontdekken ze hoe ze hun slaapritmes kunnen verbeteren en eventuele slaapproblemen kunnen oplossen.

Volgens Björn heeft goede slaap ongelooflijk veel voordelen, waaronder een betere gezondheid en een verhoging van de algehele levenskwaliteit.

Björn Steinbrink

Slaapcoach

Caroline Rolland is osteopaat en fysiotherapeut in Quintin (een gemeente in Frankrijk).

In haar privépraktijk werkt ze onder andere met patiënten die reumathische-, neurologische- of ademhalingsklachten hebben.

Ze ondersteunt ook borstkankerpatiënten en helpt onder andere vrouwen met pre-operatieve zorg en post-operatieve reconstructie van het borstgebied.

In haar praktijk werkt ze zowel met volwassenen als met kinderen.

Recentelijk is Caroline ook steeds meer gaan werken met atleten om ze voor te bereiden op professionele wedstrijden.

Hoe helpen deze slaapdeskundigen ons testen?

We zijn samen gaan werken met slaapexperts om meer kennis te vergaren over het testen van slaapproducten en deze informatie vervolgens te kunnen delen met onze lezers.

De experts hebben ons geholpen bij het vormgeven van ons testproces.

Ze hebben meegedacht over - onder andere - het testen van de matras stevigheid, de zinkdiepte en de verschillende slaaphoudingen.

Slaaphouding tips experts

Onze experts hebben niet alleen ondersteuning geboden bij het testen. Ze zijn ook ontzettend belangrijk in het vergroten van onze algemene kennis over matrassen.

Ze hebben ons laten zien dat er geen one-size-fits-all matras bestaat en dat er voor elk lichaamstype andere vereisten zijn. Ergonomie, lichaamspostuur en slaaphouding zijn hierbij belangrijke pijlers.

Hun kennis over de verschillende materialen voor het beste matras en hun onderzoek naar het belang van het gebruik van het juiste matras voor optimale uitlijning van de ruggengraat, helpt ons bij het onderzoeken welk matras geschikt is voor wie.

matras hardheid per slaaphouding

Maar ze hebben ons niet alleen geholpen met matrassen.

Hun expertise heeft ook bijgedragen aan onze kennis over een breed scala aan slaapacessoires, waaronder kussens, matrastoppers, dekens, bedframes, en meer.

Ze hebben ons laten zien hoe verschillende matrassen en slaaphoudingen van invloed kunnen zijn bij het kiezen van een hoofdkussen, en hoe andere slaapaccessoires de algehele slaapkwaliteit kunnen verbeteren.

Tot slot zijn we niet alleen een product review website, maar schrijven we bij Sleep Hero ook steeds meer over algemene informatie dat betrekking heeft op slaap.

We stellen onszelf vragen over belangrijke onderwerpen, zoals:

  • Hoe ga je om met slaapproblemen?
  • Hoe kan een matras helpen bij rugklachten?
  • Hoeveel slaap heb je nou echt nodig?
  • Welke slaapgadgets kunnen jou helpen om beter te slapen?

We blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de slaapwereld en we kunnen onze slaapexperts altijd bereiken om ons de medische en wetenschappelijke achtergrond uit te leggen die wij nodig hebben om onze lezers te adviseren.

Wil je onderdeel worden van ons team aan slaapexperts?

We staan er altijd voor open voor om met meer slaapexperts samen te werken.

Slaapcoaches, (fysio)therapeuten, wetenschappers en andere slaapgerelateerde expertises zijn meer dan welkom.

Ons team publiceert artikelen in veel verschillende talen en landen - België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Nederland, Italië en meer. Jouw kennis en advies kan miljoenen mensen over de hele wereld helpen om beter te slapen.

Als je interesse hebt om samen te werken, laat het ons dan weten via robert@airi.media.

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.